Loslaten :)

"leer mediteren in 3 gratis videolessen"

Still uit de video: “leer mediteren in 3 gratis videolessen”

Het begon  met de ambitie een meditatie video te maken. Jou kennis te kunnen laten maken met meditatie als een vorm waarin je je aandacht kunt oefenen. Of als je al meer ervaring hebt je gemakkelijker of met meer impact te laten mediteren. Bij het maken bleef de gedachte terugkomen: het is leuk om te doen, maar wat laat ik zien, wat vertel ik. Kortom waar heeft de kijker wat aan.  In mijn eigen taal werd dat: het moet wel goed. Het was ook best goed en toch gaf het me niet echt voldoening. Blijkbaar stelde ik mijzelf de verkeerde vraag. Het was een heel mentaal proces geworden. Wilde ik dat ook? Nou nee, ik wilde vooral de interesse wekken. Waarin is meditatie goed, leuk, van toegevoegde waarde. Vul maar in. Je ziet het als je het doorhebt. Volgens mij een echte Cruijff uitspraak. Ineens was het mij helder. Dagelijks mediteren is gemakkelijker dan dat je denkt. Het levert je iets op. En al die details die eerst zo noodzakelijk leken? Die komen wel, in het beoefenen.

Ineens stond de video erop. Nou ja ineens. Het was nog wel veel werk, maar het ging min of meer vanzelf. Ik hoefde niet meer naar woorden te zoeken. Het is een heldere video geworden, één die past bij wie ik ben. Ga kijken, het is vrij toegankelijk. Ennnnn ….. het heeft mij ook weer geholpen. Namelijk met loslaten. Loslaten dat het goed moet en zien dat het al goed is.

Opt In Image
Wil je op de hoogte blijven?

Wil je de rust in je hoofd blijven ervaren?  Activiteiten, tips en inzichten die je daarbij helpen. Zo kan je opgeladen de wereld tegemoet treden!

Eén reactie

  1. Ha Erwin. Ik heb ons aangemeld voor de nieuwsbrief, gelukt. De EZin knop is verdwenen ; het is een formulier geworden. Klopt dat?
    Ook heb ik ingeschreven voor d videolessen, gelukt. Alleen staat er in je reactie op de aanmelding en spatie tussen @ en erwinsmidt.nl. Misschien ook bij de reactie op aanmelding nieuwsbrief?
    Super dat je een preview geplaatst hebt van de videolessen; dat voegt volgens mij echt wat toe!
    Succes
    Groetjes Lilian

Reageren is niet mogelijk