Boek: waar is mijn aandacht

Ben je onrustig, voel je stress gaan je gedachten alle kanten op? Laat je inspireren door dit boek om jouw aandacht terug te vinden.

Boek: Waar is mijn aandacht

Waar is mijn aandacht

Het boek verhaalt over de hoofdpersoon die bewust afscheid van zijn aandacht neemt. Hij kan meer en meer, maar ontdekt ook dat hij echt iets kwijt raakt. Het verhaal is geïllustreerd met prachtige inkttekeningen. Een mooi cadeau, maar ook geweldig om zelf te hebben.

 

Bestel

Vul hieronder het formulier in. Je krijgt per omgaande de factuur en het boek toegezonden. Dit unieke boek kost slechts 10 euro inclusief verzendkosten.

Bestel hier je boek

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Waarom Mindful?

Mindful zijn meer dan een mode woord. Wat denk je dat er gebeurt wanneer je je aandacht overal en nergens aan besteedt?

Je hebt geen rustpunt. Geen ankerpunt. Je beweegt alle kanten op zonder basis. Je beweegt wel, maar zonder dat je weet waarheen. Je kan het eindpunt voor ogen hebben, maar wanneer je je niet bewust bent van de stappen die je onderweg zet wordt elke prestatie zonder betekenis. Je wordt er niet echt blij van. Bent alweer bezig met het volgende. Zonder het te weten hol je jezelf uit. Mindful zijn is in essentie precies het omgekeerde. Je bent je wel bewust dat er een doel is, maar je bent je nog veel bewuster waar je nu staat en van de eerstvolgende stap die je neemt.

In die reis kan ik je bijstaan. Op een luchtige manier door middel van een boek. Door met met jou mindful te wandelen, maar ook door samen met jou te kijken wat er in jouw leven nodig is om het leven weer ten volle kunnen ervaren.

 Mindful Wandelcoaching, Mindful Wandelen

Heb je een vraagstuk dat je echt eens op een andere manier wil benaderen. Kies dan voor mindful wandelcoaching. Neem contact op en geef aan dat je komt voor mindful wandelcoaching.

Actief aan de slag met mindful leven. Kom dan mindful wandelen. Heb je een groepje van 4 personen of meer maak dan een afspraak voor een mindful wandeling op maat.

Voor nog meer achtergrondinformatie over mediteren en mindfulness klik op de link

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.