Cliënt ervaring: Begin het jaar vol met energie

Ik heb aan een cliënt gevraagd om zijn ervaringen met overspannen zijn op papier te zetten. Het is mooi als iemand dat wil doen. Zie het als een persoonlijk ervaringsverhaal dat zo meer eens op het verhaal van jou kan lijken. Waar je troost en kracht uit kan putten en wat je in beweging zet om zaken te veranderen.

Begin het jaar vol met energie

Ik had de afgelopen maanden weinig energie. Ik keek al maanden met een negatieve bril naar het leven, waardoor mijn instelling erg veranderde. De negativiteit kreeg de overhand. Dit resulteerde in relatieproblemen en problemen op mijn werk. Het was tijd om mijn leven drastisch te veranderen.

Het zou zonde zijn om op dezelfde voet door te gaan. Ik wilde het jaar met nieuwe energie beginnen en de negatieve bril die ik al een paar maanden droeg afzetten. Tijdens mijn zoektocht in Google stuitte ik op therapeut Erwin Smidt.

Ik besloot hem meteen te bellen. Hij heeft er voor gezorgd dat ik met nieuwe energie het nieuwe jaar in ben gegaan. Merk je dat je ook negatieve spiraal zit? Volg dan de tips op die ik van hem gekregen heb, zodat je goed het nieuwe jaar in kunt gaan.

Hoe ik nieuwe energie kreeg

Dankzij deze tips ben ik met positieve energie het nieuwe jaar in gegaan:

  • Lach veel meer dan je nu doet. Wanneer je veel lacht, begin je het jaar goed.
  • Kijk terug op de hoogtepunten van vorig jaar. Doordat je in een negatieve spiraal zit, vind je het lastig om positief te denken. Maar denk aan de positieve zaken van vorig jaar!
  • Stel doelen die realistisch zijn. Als je doelen stelt die niet realistisch zijn, bestaat de kans dat je jezelf teleurstelt. Stel realistische doelen die je ook echt kunt behalen. Van doelen krijg je nieuwe energie.
  • Doe meer dingen waar je écht blij van wordt.
  • Focus je op één ding tegelijk. Misschien denk je wel dat je goed kunt multitasken, maar dit is onmogelijk voor het brein.
  • Ruim het hele huis of, of mest hem uit. Een leeg opgeruimd huis betekent een nieuwe start vol met positieve energie.

Schakel zijn hulp in

Volg deze tips op om er voor te zorgen dat je niet blijft hangen in de negatieve spiraal. Zo kun je een burn-out, een depressie of overspannenheid voorkomen. Dankzij Erwin gaat het beter op mijn werk en ik maak meer tijd vrij voor quality time met mijn gezin.

Wil je de hulp van therapeut Erwin Smidt, om meer grip te krijgen op je leven en positiever in het leven te staan?

Ik raad hem zeker aan!

Opt In Image
Wil je op de hoogte blijven?

Wil je de rust in je hoofd blijven ervaren?  Activiteiten, tips en inzichten die je daarbij helpen. Zo kan je opgeladen de wereld tegemoet treden!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.