Wandelcoaching

Wandelcoaching in Amersfoort

Het maakt niet uit met welk vraagstuk je precies komt. Omgaan met stress, overspannenheid, depressieve gevoelens, etc. Jij moet zelf het gevoel hebben dat wandelcoaching van Erwin Smidt voor jou een toegevoegde waarde kan hebben. Vaak wissel ik wandelcoachsessies ook af met sessies binnen. De afwisseling maakt het vaak extra krachtig.

Ben je op zoek hulp voor jou en je partner dan kan je beter een afspraak voor relatietherapie maken. Mijn ervaring is dat wandel coaching dan niet de beste manier is.

 

Wandelcoaching voor jou

Het is belangrijk dat we onze hersenen kunnen loskoppelen van de stress die we ervaren (waar moeten we aandacht aan schenken). Vooral omdat we dan dezelfde dingen blijven denken en doen. Nu blijkt uit onderzoek dat wandelen in de natuur één van de beste manieren is om onze hersenen los te maken van die constante roep om aandacht. Nog beter is het wanneer je tijdens die wandeling ook korte oefeningen doet om de ‘hersenen vrij te laten’.

Wandelcoaching van Erwin Smidt is dan precies wat je nodig hebt. Want na zo’n wandeling is aangetoond dat je aandacht, geheugen en cognitief vermogen worden versterkt, je meer kan ontspannen en beter kan focussen!

Wandelcoaching
Wandelcoaching

Wandelcoaching van Erwin Smidt

Wandelcoachsessies duren 1,5 uur. We starten bij Nimmerdor of bij de Treek afhankelijk ook van jouw vervoersmogelijkheden. Onderweg hebben we intensieve gesprekken met elkaar afgewisseld met oefeningen in de natuur. Wandelcoachsessies zijn doorgaans op dinsdagen en donderdagen overdag.

Cliënten over Erwin

Job en Cora
De sessies bij Erwin hebben ervoor gezorgd dat we inzicht hebben gekregen in de patronen die wij hadden ontwikkeld binnen onze relatie. De afstand tussen ons werd daardoor steeds groter. Doordat Erwin precies de juiste vragen stelt en al snel het echte pijnpunt gevonden heeft, hadden wij aanknopingspunten om weer verder te bouwen aan onze relatie. Al na een aantal gesprekken merkten wij dat we weer dichter bij elkaar kwamen. Erwin is een vakkundige professional die tijdens het traject ruimte geeft voor humor, eerlijkheid en positiviteit waardoor we het traject inmiddels zeer tevreden hebben afgerond.
Paul
De wandelsessies van Erwin waren een verademing. De wandeling zorgt voor een ongedwongen en relaxte sfeer. Belangrijke punten worden op zeer prettige wijze besproken. De oefeningen hebben zeker een toegevoegde waarde. Na een aantal sessie merk je dat er verandering ontstaat. Waarbij ik een belangrijke mate van controle hield. Al met al een heel prettige en succesvolle ervaring. Zeker een aanrader!
Birgitte
Onze wandelsessies hebben me goed geholpen een beter beeld van mezelf te krijgen, en de situatie waarin ik verkeer. Zelf ervaar ik dat ik meer zelfvertrouwen heb en meer ruggengraat.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00 Met de avondklok kunnen afspraken tot 20.00 uur worden gemaakt. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

Aangesloten bij

    Neem contact op:

      Eenvoudige relatietips ontvangen? Meld je aan!

      Herstel het contact met je partner aan de hand van deze relatietips!