Wandelcoaching

Wandelcoaching in Amersfoort

Het is belangrijk dat we onze hersenen kunnen loskoppelen van de stress die we ervaren (waar moeten we aandacht aan schenken). Vooral omdat we dan dezelfde dingen blijven denken en doen. Nu blijkt uit onderzoek dat wandelen in de natuur één van de beste manieren is om onze hersenen los te maken van die constante roep om aandacht. Nog beter is het wanneer je tijdens die wandeling ook korte oefeningen doet om de ‘hersenen vrij te laten’. Wandelcoaching van Erwin Smidt is dan precies wat je nodig hebt. Want na zo’n wandeling is aangetoond dat je aandacht, geheugen en cognitief vermogen worden versterkt, je meer kan ontspannen en beter kan focussen!

Wandelcoaching voor jou

Het maakt niet uit met welk vraagstuk je precies komt. Omgaan met stress, overspannenheid, depressieve gevoelens, etc. Jij moet zelf het gevoel hebben dat wandelcoaching voor jou een toegevoegde waarde kan hebben. Vaak wissel ik wandelcoachsessies ook af met sessies binnen. De afwisseling maakt het vaak extra krachtig.

Wandelcoaching
Wandelcoaching

Wandelcoaching van Erwin Smidt

Wandelcoachsessies duren 1,5 uur. We starten bij Nimmerdor of bij de Treek afhankelijk ook van jouw vervoersmogelijkheden. Onderweg hebben we intensieve gesprekken met elkaar afgewisseld met oefeningen in de natuur. Wandelcoachsessies zijn doorgaans op dinsdagen en donderdagen overdag.

Cliënten over Erwin

Paul
Erwin voor mij was het wandelend coachen een uitkomst. Ben van nature meer een doener dan een prater. Tijdens het wandelen oefeningen gedaan die me zo zijn bijgebleven. Het heeft voor mij heel veel veranderd. Dank!
Birgitte
Onze wandelsessies hebben me goed geholpen een beter beeld van mezelf te krijgen, en de situatie waarin ik verkeer. Zelf ervaar ik dat ik meer zelfvertrouwen heb en meer ruggengraat.
Mark en Irene
Na bijna 7 jaar samen erkenden we dat we oude patronen uit het verleden vertoonden en zich dat uitte in (communicatie) patronen in onze relatie waar we beiden last van hadden. Hierop hebben we samen de keuze gemaakt om een afspraak bij Erwin te maken. Erwin is een zeer toegankelijk persoon die je op je gemak weet te stellen, goed luistert, je de ruimte geeft en je professioneel begeleid. Betrokken, met soms een vleugje humor, geeft hij je een veilig gevoel en helpt hij op een fijne wijze met bruikbare tips. Wij hebben na een aantal waardevolle sessies onze onderlinge communicatie sterk verbeterd en we voelen ons weer veel veiliger en gemakkelijk bij elkaar, ook als we het even niet eens zijn. Wij zijn Erwin erg dankbaar en raden hem dan ook zeker aan!

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00
Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

Aangesloten bij

    Maak een afspraak

      Eenvoudige relatietips ontvangen? Meld je aan!

      Herstel het contact met je partner aan de hand van deze relatietips!