Lopen als een olifant

Hoe kan je ontspannen in een overspannen situatie

Hoe Ontspannen

In plaats van rond te galopperen kan je langzaam lopen :). Als je langzaam weet te lopen, zonder het gevoel iets te moeten, ben je op de goede weg.

Waarom ontspannen?

Loop als een olifant is een advies van Shunryu Suzuki, een Japanse zenmeester. Eigenlijk zegt hij als je jezelf met aandacht beweegt komt de rust en het begrip vanzelf. Iedere keer als we iets moeten bereiken lopen we onszelf voorbij. Mag jezelf geen doel stellen dan? Mag je niets willen bereiken? Zeker wel, weet alleen wel dat als je de illusie met je meedraagt dat alles maakbaar is creëer  je je eigen onrust. Bereik je wel je doelen maar kom je nergens

Hoe loop je als een olifant?

Dat gevoel ken je misschien ook maar al te goed. Je hebt iets voor elkaar gekregen, maar wat overblijft is een gevoel van leegte of de stress om weer verder te moeten. Dat betekent dat je slechts gehaast hebt. Stel jezelf de vraag wat belangrijk is voor jou. Doe de dingen met aandacht zodat je in alles wat je doet ook jezelf meeneemt. Of anders gezegd: haast jezelf langzaam en loop als een olifant.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (graag kort aangeven wat jouw/ jullie vraag is).

Wil je liever telefonisch contact bel dan op werkdagen tussen 8.15 en 9.00 uur

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP