Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt

Mijn werkruimte

Adres: Arnhemseweg 6. Ingericht voor individuele- en relatietherapie. Ik heb mijn best gedaan om er een ruimte van te maken met een persoonlijke touch. Waar jij op je gemak kunt zijn.

We houden ons aan de regels van het RIVM. Mocht je het ondanks de 1,5 meter afstand lastig vinden om een live afspraak te maken dan kunnen we altijd nog online een afspraak plannen.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met fiets, auto en trein. Je kunt parkeren in de Centrum/ Mondriaan parkeergarage. De fiets kan voor de deur gezet en het station is 10-15 minuten lopen (of 5 min met OV-fiets) en met de bus is het 5 minuten vanaf het Centraal station Amersfoort.

Trein: Vanaf het Centraal station Amersfoort is het 10-15 minuten lopen (ongeveer 1 kilometer). Laat je door je smartphone naar de Arnhemseweg 6 brengen. De ingang is, wanneer je met je gezicht naar de Plus (supermarkt) staat, aan de rechterkant naast de rolbanden. Je kunt natuurlijk ook een OV-fiets nemen dan ben je er binnen 5 minuten.

Je kunt vanaf het Centraal station ook met stadsbus 17. Deze bus doet er 5 minuten over. Stap uit bij halte ‘De Kei’. Steek de Centrumring over. Loop voorbij de Plus. Nummer 6 is aan je linkerhand.

Auto: Stel het navigatiesysteem in op Centrum/ Mondriaan parkeergarage, adres: Soeverein 36. Direct nadat je het Abnamro gebouw bent gepasseerd rijd je naar rechts de parkeergarage in. Volg in de parkeergarage de bordjes ‘uitgang Plus’ (supermarkt). Ga met de rolband naar boven. Loop buiten naar rechts en na vijf meter zie je de ingang van nummer 6.

Fiets: Laat je door je smartphone naar Arnhemseweg 6 brengen. De ingang van nummer 6 is rechts naast de Plus. Je kunt de fiets in de fietsenrekken voor de deur zetten.

Plan mijn route

Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt
Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt

Binnenkomen

Voordeur: Op de glazen deur staat een grote grijze 6. Hier ga je naar binnen. Met de lift of wenteltrap ga je naar de 1e etage.

1e etage: Daar bel je aan bij de rode deur. Overdag word je opgevangen door een gastvrouw. ’s Avonds kun je in het zitje rechts van de deur gaan zitten. Daar kom ik je ophalen.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIPErwin Smidt licentie RBCZ

    Neem contact op: