Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt

De Ruimte

Mijn werkruimte is op de Arnhemseweg 6. Ingericht voor individuele- en relatietherapie. Ik heb mijn best gedaan om er een ruimte van te maken met een persoonlijke touch. Waar jij op je gemak kunt zijn. Tot binnenkort, Erwin Smidt.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met fiets, auto en trein. Je kunt parkeren in de Centrum/ Mondriaan parkeergarage. De fiets kan voor de deur gezet en het station is 10-15 minuten lopen (of 5 min met OV-fiets) en met de bus is het 5 minuten vanaf het Centraal station Amersfoort.

Trein: Vanaf het Centraal station Amersfoort is het 10-15 minuten lopen (ongeveer 1 kilometer). Laat je door je smartphone naar de Arnhemseweg 6 brengen. De ingang is, wanneer je met je gezicht naar de Plus (supermarkt) staat, aan de rechterkant naast de rolbanden. Je kunt natuurlijk ook een OV-fiets nemen dan ben je er binnen 5 minuten.

Je kunt vanaf het Centraal station ook met stadsbus 17. Deze bus doet er 5 minuten over. Stap uit bij halte ‘De Kei’. Steek de Centrumring over. Loop voorbij de Plus. Nummer 6 is aan je linkerhand.

Auto: Stel het navigatiesysteem in op Centrum/ Mondriaan parkeergarage, adres: Soeverein 36. Direct nadat je het Abnamro gebouw bent gepasseerd rijd je naar rechts de parkeergarage in. Volg in de parkeergarage de bordjes ‘uitgang Plus’ (supermarkt). Ga met de rolband naar boven. Loop buiten naar rechts en na vijf meter zie je de ingang van nummer 6.

Fiets: Laat je door je smartphone naar Arnhemseweg 6 brengen. De ingang van nummer 6 is rechts naast de Plus. Je kunt de fiets in de fietsenrekken voor de deur zetten.

Binnenkomen

Op de glazen deur staat een grote grijze 6. Hier ga je naar binnen. Met de lift of wenteltrap ga je naar de 1e etage. Daar bel je aan bij de rode deur. Overdag word je opgevangen door een gastvrouw. ’s Avonds kun je in het zitje links van de deur gaan zitten. Daar kom ik je ophalen.Deur Arnhemseweg 6

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.