Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt

De Ruimte
Praktijkruimte Erwin Smidt

Mijn werkruimte is de Asch van Wijckstraat 9. Ingericht voor individuele- en relatietherapie. Ik heb mijn best gedaan om er een ruimte van te maken met een persoonlijke touch. Waar jij op je gemak kunt zijn. Tot binnenkort, Erwin Smidt.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met fiets, auto en trein. Je kunt parkeren in de Asch van Wijckgarage op 175 meter afstand. De fiets kan voor de deur gezet en het station is 5 minuten lopen.

Trein: Vanaf het station Amersfoort loop je richting centrum. Na ongeveer 5 minuten lopen passeer je aan je linkerhand het politiebureau. Het gebouw hierna is nummer 9 (het gebouw op de hoek). Onderin zit Kwintes. Hier moet je zijn.

Auto: Stel het navigatiesysteem in op Asch van Wijck parkeergarage. Neem de uitgang aan de Asch van Wijckstraat en loop 175 meter richting het centrum. Aan je linkerhand passeer je het politiebureau. Hierna kom je aan bij nummer 9 (het gebouw op de hoek). Onderin zit Kwintes. Hier moet je zijn.

Fiets: Laat je door je smartphone naar nummer 9 brengen. Het is het gebouw op de hoek van de Asch van Wijckstraat en de Stadssingel. Onderin het gebouw zit Kwintes. Hier moet je zijn.

Binnenkomen

Bellenbord hangt rechts van de deur. De belcode is 107. Ik doe open en dan kan je doorlopen naar de 1e verdieping. Neem plaats aan de tafel aldaar. Daar haal ik je/jullie op.

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.