Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt

Mijn werkruimte

Adres: Bergstraat 31. Ingericht voor individuele- en relatietherapie. Ik heb mijn best gedaan om er een ruimte van te maken met een persoonlijke touch. Waar jij op je gemak kunt zijn.

 

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar met fiets, auto en trein. Er zijn parkeerplaatsen voor cliënten achter het pand (zie de beschrijving bij: auto)

De fiets kan voor de deur gezet en het station is 5-7 minuten lopen (of 2 min met OV-fiets).

Trein: Vanaf het Centraal station Amersfoort is het 5-7 minuten lopen. Laat je door je smartphone naar de Bergstraat 31 brengen. Je kunt natuurlijk ook een OV-fiets nemen dan ben je er binnen 2 minuten.

Auto: Lees dit wanneer je gebruik wil maken van de gratis parkeerplaats achter ons pand. Stel het navigatiesysteem in op de Bergstraat (de Bergstraat is 1- richtingsverkeer en kan je alleen inrijden vanaf het prinses Julianaplein).  Nadat je de Bergstraat bent ingereden volg dan deze aanwijzingen en niet meer die van je navigatiesysteem: ga de eerste straat rechts, direct voor de Printingshop (zie foto, het is een doodlopende straat) en na 150 meter de eerste links. Rijd door tot het einde en daar zijn 4 parkeerplaatsen voor cliënten van Balein/ Bergstraat 31. Parkeer daar je auto. Loop 50 meter terug en ga rechts door de steeg terug naar de Bergstraat. Sla rechtsaf tot je voor Balein/ Bergstraat 31 staat (zie onderstaand kaartje)

Fiets/ Lopend: Laat je door je smartphone naar Bergstraat 31 brengen. Je kunt de fiets in de fietsenrekken voor de deur zetten.

Plan mijn route

Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt
Hoe kom ik in de praktijkruimte van Erwin Smidt

Binnenkomen

Voordeur: De blauwe deur is open. Ga hier naar binnen. Druk op de bel van Erwin Smidt. De zoemer gaat en je kan naar binnen.

Neem plaats in de wachtruimte op de begane grond. Daar kom ik je ophalen.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (graag kort aangeven wat jouw/ jullie vraag is).

Wil je liever telefonisch contact bel dan op werkdagen tussen 8.15 en 9.00 uur

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP