Algemene voorwaarden

De behandeling

Een behandeling bestaat uit een intake, het behandeltraject zelf en de afsluiting. Hieronder kun je lezen wat je van ieder onderdeel van het traject mag verwachten.

Intake

Klik en beeldvorming
In het eerste gesprek maken we kennis en kijken we of er een klik is. Alleen dan heeft een behandeling zin. Ook maken we een overzicht van de problemen waar je tegenaan loopt. We bespreken wat je al hebt geprobeerd en wat je klachten erger, of juist minder erg maakt. Vervolgens stellen we in het tweede gesprek samen de doelen op voor jouw/ jullie behandeling.

Afspraken
Als we besluiten om verder te gaan, dan maken we vervolgafspraken. Bij relatietherapie zijn er eerst twee gezamenlijke gesprekken en afhankelijk van de noodzaak kan er dan met elk van de partners een individueel gesprek volgen.

Doorverwijzen
Wanneer ik jou niet de behandeling kan bieden die je nodig hebt, dan geef ik je advies over waar je wel terecht kunt.

Informatiepakket

Bij een goede behandeling komt veel kijken. Om alles zo overzichtelijk mogelijk te maken heb ik ervoor gekozen om alle informatie te bundelen in één informatiepakket. Bij het maken van de afspraak krijg je dit pakket toegestuurd in pdf formaat Bij de tweede bijeenkomst teken voor het hebben gelezen van de informatie, akkoord met de behandeling en de privacy maatregelen die ik genomen heb. Al deze informatie is uitgebreid terug te vinden in het informatiepakket.

In het traject heb je ook een informatieplicht. Wanneer je informatie achterhoudt die wel relevant is voor de behandeling is dit voor verantwoordelijkheid van cliënt(e).

Betalingsvoorwaarden

Betaling van consulten vindt plaats door middel van een factuur met een betalingslink. Je krijgt de rekening gemaild op het door jou aangegeven mailadres.

·         Een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd of verzet, moet altijd worden betaald.

·         Bij non-betaling heeft de zorgverlener het recht de behandeling eenzijdig op te schorten dan wel te beëindigen.

Type consult en kosten
Individueel 55 minuten 92,50 euro vrijgesteld van BTW

Relatietherapie 55 minuten 100 euro vrijgesteld van BTW

Van 18.00 tot 21.00 uur geldt een avondtarief.

Relatietherapie kost €115,- voor 55 minuten
Individuele therapie kost kost €107,50 voor 55 minuten

Voor trajecten die door de werkgever worden betaald geldt een aangepast tarief en wordt een aparte offerte opgesteld. BTW plichtig

Klachtenregeling

Ben je niet tevreden over jouw behandeling, dan hoor ik dat graag. Je mag van mij een luisterend oor verwachten en de inzet om tot een bevredigend resultaat te komen. Ben je daarna nog niet tevreden dan kan je terecht bij de klachten commissie van het SCAG. Dit is is een onafhankelijke instelling die samen met jou kijkt hoe de klacht het beste kan worden opgelost. Hier wordt gevraagd de klacht op de mail te zetten en zij kijken samen met jou en mij hoe de klacht het beste kan worden opgelost. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het SCAG informeert je over de exacte vervolgstappen.

  •  Registratienummer: 18132 – info@scag.nl, tel. 0859022863, www.scag.nl

Wil je de complete tekst van mijn klachtenregeling lezen ga dan naar deze pagina.

 

 

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (graag kort aangeven wat jouw/ jullie vraag is).

Wil je liever telefonisch contact bel dan op werkdagen tussen 8.15 en 9.00 uur

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP