Over Erwin

Erwin Smidt psycholoog Amersfoort

Goed dat je op mijn site bent, mijn naam is Erwin Smidt. Begin jaren 90 heb ik mijn studie Psychologie afgerond. Ik heb me altijd al gericht op de ontwikkeling van mensen. Mensen en teams in organisaties en op individuele basis. Ik heb intensieve opleidingen gevolgd in het lichaamsgericht werken met mensen. Een prachtige aanvulling op mijn ervaring en kennis als psycholoog. Daarnaast zijn meditatie en de natuur voor mij ook belangrijke bronnen waar vanuit ik werk. De laatste jaren heb ik me verdiept en ontwikkeld in EFT (emotional focused therapy voor koppels) en ACT (acceptance commitment therapy).

Persoonlijke ervaringen en mijn werk

Mijn studie psychologie was voor mij een logische keus. Eigenlijk ben ik zo lang ik mij kan herinneren gefascineerd door mensen. Wij hebben allemaal onze eigenaardigheden. De goede en de minder goede kanten. We zijn trots op de goede kanten en laten onze mindere kanten liever onzichtbaar. In mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is me dat heel duidelijk geworden: je bent pas heel wanneer je beide kanten van jezelf wil en kan zien. Heling gaat wat mij betreft niet over het feit dat alles goed of prettig of perfect dient te zijn. Heling gaat over het onder ogen zien van wie je bent inclusief de mooie en de lelijke kanten. In die zelfde ontwikkeling is ook meditatie in mijn leven gekomen

Waar kan ik jou helpen

Je laten zien waar het wringt. Je motiveren om er echt iets mee te doen. Ik weet hoe lastig dat kan zijn. Ik heb mijn schaduwkanten ook onder ogen gezien. Het geeft uiteindelijk juist kracht wanneer je je niet voor jezelf of de ander hoeft te verbergen. Die kracht help ik je te vinden ook al is dat soms niet gemakkelijk.

Over Erwin

Het radioprogramma Bert op 5 (radio 5) heeft een item “wat een vak”. Deze keer was het vak “relatietherapeut”. Leuk om mijn verhaal te kunnen doen op de radio. Luister mee.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00
Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

Aangesloten bij

    Maak een afspraak

      Eenvoudige relatietips ontvangen? Meld je aan!

      Herstel het contact met je partner aan de hand van deze relatietips!