Andere vragen

Met welke vragen kan je terecht bij Erwin Smidt psycholoog Amersfoort?

Therapie bij Erwin Smidt het klinkt wellicht zwaar voor jou. De kern is natuurlijk dat je bij mij terecht kunt wanneer je wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Om je een idee te geven heb ik hieronder een aantal veel voorkomende vragen op een rijtje gezet.

 • Heb je conflicten op je werk of heb je het idee dat je niet op de juiste plek zit?
 • Vind jij het lastig om je grenzen te stellen en te bewaken en kan je daarin hulp gebruiken?
 • Ben je angstig? En belemmert die angst jou in het dagelijks leven?
 • Heb je sombere gevoelens, ben je neerslachtig?
 • Ben je bovenmatig kritisch naar je zelf en/of perfectionistisch?

Het zijn allemaal vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om jouw vraag, maar om jou. Ervaar hoe het is wanneer je deze last niet alleen hoeft te dragen en maak een afspraak.

Andere vragen

Hoe omgaan met ….

 • Angst

 • Perfectionisme
 • Somberheid
 • Grenzen
 • Assertiviteit
 • Jouw vraag……

Waar loop jij tegen aan? Daar start het mee. Wat vind ik lastig om mee om te gaan? Dat zijn kernvragen die je jezelf kunt stellen. We zijn namelijk zo gewend, juist in lastige situaties, telkens dezelfde dingen te blijven doen. Ik kan je helpen die vraag hanteerbaar te maken. Je iets in handen te geven waardoor je anders met jezelf of je omgeving kunt omgaan.

Andere vragen

Therapie is investeren in jezelf

Wanneer we onder druk staan zijn we doorgaans geneigd om meer controle over onze emoties en ons gedrag te willen krijgen. Hoe doe jij dat? Helpt je dat? Hoe kan je op een hele andere manier naar jouw vraagstuk kijken om van daaruit stap voor stap er ook anders mee om te leren gaan.

Ik maak vooral gebruik van ACT (acceptance commitment therapy), en daarnaast doen we ook lichaamsgerichte oefeningen. Niet om nog meer controle te krijgen maar juist meer flexibiliteit te ervaren.

Maartje
De sessies hebben mij opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen in mijzelf, mijn karakter en patronen waar ik in zat. Kwaliteiten en valkuilen werden helder en daardoor kon ik aan de slag. Nu mijn traject met Erwin is afgesloten zit ik goed in mijn vel. Ik voel me meer bekwaam en kan veel beter omgaan met angsten en paniek.
Tanja
Erwin heeft mij geholpen om beter om te gaan met mijn pieker- en controlegewoonten en de stress die daaruit voort kwam. De sessies volgden elkaar op een logische wijze op en daardoor merkte ik duidelijk progressie. Ook heb ik nu handvatten om zelf hier aan te blijven werken.
Veronique
Bedankt voor onze, voor mij waardevolle, sessies. De sessies leveren mij een verdiept en scherpe inzichten op, in voor mij belangrijke situaties en omstandigheden. Hierdoor kon ik veel beter mijn eigen rol kijken en me verplaatsen in de ander. Daardoor kreeg ik wel betere handvatten voor nu en in de toekomst om hier om te gaan. Dit leverde mij veel emotionele rust op.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Di, Do en Vr 9.00-18.00. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

 • Je komt tot de kern van je vraagstuk
 • Ervaren psycholoog
 • Vergoeding voor individuele sessies
 • Goed bereikbaar
 • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP