Tarieven 2023/24

  • Relatie therapie duurt 55 minuten en kost €103,-. Sessies van 70 minuten zijn €128,75Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort
  • Individuele therapie duurt 55 minuten en kost €95,-

Ik ben vrijgesteld van BTW voor de behandelingen van privé personen zowel voor relatietherapie alsook individuele therapie

Avondtarief

Van 18.00 tot 21.00 uur geldt een avondtarief.

  • Relatietherapie kost €130,- voor 55 minuten
  • Individuele therapie kost kost €120,- voor 55 minuten

Bedrijven

  • Bedrijven kunnen afspraken maken voor medewerkers of kunnen de kosten voor medewerkers vergoeden. De kosten bedragen €120,- voor een sessie van 55 minuten (exclusief btw).

Vergoeding individuele therapie

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen (NVPA) Veruit de meeste zorgverzekeraars bieden vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de individuele consulten bij begeleiders aangesloten bij deze beroepsvereniging. Er is geen verwijzing nodig en, omdat de sessies vanuit het aanvullende pakket vergoed worden, betaal je geen eigen risico. Het maakt niet uit of je natura, restitutie of budgetpolis hebt. Echter: iedere zorgverzekeraar heeft het in het aanvullende pakket anders geregeld. Vraag daarom zelf vooraf na wat voor jou wel en niet vergoed wordt. Klik hier voor de lijst van aanvullende polissen van zorgverzekeraars met informatie over de vergoeding.

Vergoeding Relatietherapie

Relatietherapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Het is dus niet mogelijk om de facturen in te dienen bij de zorgverzekeraar. Onder bepaalde voorwaarden kunnen de gesprekken onder ‘specifieke zorgkosten’ vallen waardoor deze volledig fiscaal aftrekbaar zijn. De kosten voor relatietherapie zijn volledig aftrekbaar als er sprake is van verwijzing door een huisarts. Deze verwijzing moet dan op basis van ‘psychisch lijden’ zijn. Dan nog geldt de tegemoetkoming alleen voor mensen met een laag inkomen. Voor inlichtingen over jouw specifieke geval, verwijs ik je graag naar de Belastingdienst.

Zorgvuldig

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en NIP en houd me aan de beroepscodes van deze instituten.

 

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP

 

 

 

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (graag kort aangeven wat jouw/ jullie vraag is). Vanaf juni 2024 is er wegens drukte helaas een intakestop.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan op werkdagen tussen 8.15 en 9.00 uur

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP