Op zoek naar relatietherapie in Amersfoort of omgeving?

Gaat het niet zo goed met je relatie en ben je op zoek naar een oplossing, omdat je graag je relatie wilt redden? Kies dan voor relatietherapie in Amersfoort! Ik ben Erwin Smidt, een psycholoog en relatiecoach te Amersfoort. Voor relatietherapie in Amersfoort of omgeving ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Anders dan andere relatietherapeuten ben ik erg direct en persoonlijk in mijn benadering. Tijdens de relatietherapie in Amersfoort maak ik gebruik van een methode waardoor de relatie meer betekenis zal gaan krijgen. Bij lange termijn relaties kan het gevoel soms wat wegebben.

Ik probeer de liefde voor de relatie weer terug te laten komen. Ik houd mijn sessies op maandagen, woensdagen en vrijdagen. Op die dagen kun je een afspraak met mij maken. Dat kan zowel als individu en als stelletje. Bel gelijk naar 06 51763867 om een afspraak in te plannen!

Hoe kan relatietherapie te Amersfoort jouw relatie helpen?

Relaties veranderen en dat kan relatieproblemen met zich meebrengen. Soms kunnen jullie dingen voor lief gaan nemen, soms verdwijnt de spanning, soms raakt die vonk die er in het begin was verloren. Tijdens mijn relatietherapie te Amersfoort houd ik jullie een spiegel voor. Daarbij zet ik diverse methodes in, zoals psychodrama / opstellingen, EFT emotional focused therapy en energetisch werk. Het uiteindelijke doel dat ik als relatietherapeut in Amersfoort heb is het contact tussen jullie te herstellen.

De relatietherapie te Amersfoort begint met een kennismakingsgesprek. Vervolgens gaan we door met de therapie zelf. Doorgaans zijn tussen de 5 en 10 sessies voldoende om een duurzaam resultaat te behalen.

Over Erwin Smidt

Ik ben Erwin Smidt, een in Amersfoort gevestigde psycholoog NIP en relatietherapeut. Al sinds de afronding van mijn studie psychologie in de jaren 90 hou ik me bezig het de ontwikkeling van mensen. Door middel van relatietherapie in Amersfoort wil ik jou en je partner daar ook graag bij helpen. Dat doe ik onder meer door jullie inzicht te verschaffen in jullie mindere kanten. Vervolgens kunnen jullie daar aan werken, of deze van elkaar leren te accepteren.

Hoewel ik gevestigd ben in Amersfoort ben ik werkzaam in heel de provincie Utrecht. Zo heb ik ook klanten uit Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Ja, ik ben geïnteresseerd in relatietherapie in Amersfoort!

Zie jij relatietherapie in Amersfoort of omgeving als een goede oplossing voor jouw relatieproblemen? Bel mij dan gelijk om een afspraak in te plannen of om even verder te informeren! Je kunt mij telefonisch bereiken via 06 51763867. Graag help ik je om weer in contact te komen met jezelf en jouw partner!

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.