Hulp bij zingevingsvragen

Hulp bij zingevingsvragen in Amersfoort

Je staat op een punt in je leven waar je niet precies weet waar je naar toe moet. Wat wil je en wat heb je nodig. Misschien net een lastige periode achter de rug qua werk, gezondheid en/of relatie. Wellicht wel heel veel ideeën over wat er moet, maar geen richting, geen koers. Je worstelt en komt niet echt vooruit. Soms is het heel goed om het even niet te weten, op andere momenten begrijp je dat het van belang is om in beweging te komen. Hulp bij zingevingsvragen is dan precies wat je kan gebruiken.

Hulp bij zingevingsvragen

Betekenis geven is belangrijk, ook in jouw leven

Voor de één geldt dat hij/zij een aantal zaken te verwerken heeft voordat je verder kan. Voor de ander geldt dat het heel belangrijk is om alles eens op een rijtje te zetten. Wat zijn je verlangens, wat zijn je waarden. Het is dus heel belangrijk om samen jouw vraag in kaart te brengen en dan stap voor stap invulling te geven wat jij in je leven nodig hebt.

Hulp bij zingevingsvragen

Investeer in jezelf

Hulp bij zingevingsvragen: waar loop je tegen aan waarin zet je jezelf vast of voel je vast gezet. In beweging komen is lastig omdat je niet direct weet waarnaartoe. Het voelt als een dilemma waar je niet uit kan komen. Precies dat duwtje in je rug kan dan voldoende zijn.

In een prachtig nummer van Acda en de Munnik verwoorden zij het zo:

Vandaag ben ik gaan lopen
Ik was het maanden al van plan
Maar pas toen iedereen gezegd had dat het niet kon
Ging ik lopen
Kijk me lopen toch

Hier loop ik dan

In de kern gaat het er over dat je weer richting vindt en in beweging komt Daar wil ik je graag mee helpen.

Riko
’Toen mijn relatie helaas te einde kwam, heb ik Erwin een bericht gestuurd of hij me kon helpen. Afgelopen jaren voelde ik dat er onderliggende problemen waren die ervoor zorgden dat ik niet alles uit mezelf en uit mijn relatie heb kunnen halen. Daar wilde ik nu verandering in aanbrengen. Tijdens de gesprekken met Erwin heb ik inzicht gekregen in mijn gedragspatronen en gedachten. Erwin stelde altijd de juiste vragen om tot de kern te komen. Daarnaast kreeg ik ook handige tips mee die ik zelf kon toepassen. Ik kan zeggen dat ik mezelf weer kan accepteren voor wie ik ben. De sessies met Erwin is het beste cadeau geweest dat ik mezelf de afgelopen jaren heb kunnen geven.’
Nina
Mijn reis bij Erwin was in 2 woorden: Vreselijk en Geweldig. Ik vond naar de psycholoog gaan altijd leuk omdat ik zelf ook psychologie studeer maar als er geen weerstand is, is er ook geen les. En bij Erwin heb ik een hoop weerstand gevoeld… maar dus ook ontiegelijk veel geleerd! Levenslessen die ik mijn hele leven bij mij ga dragen. Ik voelde mij na zijn sessies weer mens. Een mens die er mag zijn, en grenzen mag aangeven. Maar hij wist mij ook op het juiste moment een zogezegde ‘schop onder mijn kont’ te geven. Hij heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd. Ik vind het fijn dat het weer goed met mij gaat maar jammer dat onze wegen weer gaan scheiden.
HansWouter
"De sessies bij Erwin hebben ervoor gezorgd dat ik weer geloof in mezelf en op pad durf te gaan. Zelfs als dat pad onduidelijk is. Ook ben ik mezelf weer serieus gaan nemen; misschien wel door af en toe niet zo serieus te doen"

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

We kunnen in ongeveer  4 weken vanaf nu de 1e afspraak plannen.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP