Hulp bij zingevingsvragen

Hulp bij zingevingsvragen in Amersfoort

Je staat op een punt in je leven waar je niet precies weet waar je naar toe moet. Wat wil je en wat heb je nodig. Misschien net een lastige periode achter de rug qua werk, gezondheid en/of relatie. Wellicht wel heel veel ideeën over wat er moet, maar geen richting, geen koers. Je worstelt en komt niet echt vooruit. Soms is het heel goed om het even niet te weten, op andere momenten begrijp je dat het van belang is om in beweging te komen. Hulp bij zingevingsvragen is dan precies wat je kan gebruiken.

Hulp bij zingevingsvragen

Betekenis geven is belangrijk, ook in jouw leven

Voor de één geldt dat hij/zij een aantal zaken te verwerken heeft voordat je verder kan. Voor de ander geldt dat het heel belangrijk is om alles eens op een rijtje te zetten. Wat zijn je verlangens, wat zijn je waarden. Het is dus heel belangrijk om samen jouw vraag in kaart te brengen en dan stap voor stap invulling te geven wat jij in je leven nodig hebt.

Hulp bij zingevingsvragen

Investeer in jezelf

Hulp bij zingevingsvragen: waar loop je tegen aan waarin zet je jezelf vast of voel je vast gezet. In beweging komen is lastig omdat je niet direct weet waarnaartoe. Het voelt als een dilemma waar je niet uit kan komen. Precies dat duwtje in je rug kan dan voldoende zijn.

In een prachtig nummer van Acda en de Munnik verwoorden zij het zo:

Vandaag ben ik gaan lopen
Ik was het maanden al van plan
Maar pas toen iedereen gezegd had dat het niet kon
Ging ik lopen
Kijk me lopen toch

Hier loop ik dan

In de kern gaat het er over dat je weer richting vindt en in beweging komt Daar wil ik je graag mee helpen.

Erik
Ik kwam initieel bij Erwin met de vraag of ik nog wel de energie had om aan mijn relatie te werken. Na een paar sessies kwam ik veel te weten over mijn patronen binnen deze relatie, wat mijzelf veel inzichten heeft gegeven over hoe ik in de relatie aan het ’dansen’ was. Tevens kon ik deze patronen ontdekken in mijn werk en ben zowel met mijn werk hiermee aan de slag gegaan als dat ik een voor mijn gevoel goede keuze heb kunnen maken omtrent mijn relatie. Dank voor je hulp, fijne gesprekken en zeer sprekende voorbeelden. Erik
Karen
Ben onwijs te spreken over de sessies bij Erwin! Ik voelde me allereerst erg op m’n gemak en veilig waardoor het gemakkelijk was om gevoelige informatie te delen. Ik werd gezien en gecoacht op een manier die paste bij mijn behoeften en wensen. Wat ik heb geleerd van de sessies zijn oa het verkrijgen van handvatten rondom (zelf)controle -en acceptatie. Ik heb het inzicht gekregen dat mijn opgebouwde (levens-) bagage mij heeft gevormd tot de persoon wie ik nu ben. In uitdagende/lastige situaties weet ik hier nu beter mee om te gaan. Gevoel en verstand kunnen soms behoorlijk ver uit elkaar liggen. Het is oké om me af en toe rot te voelen, ook al weet ik dat ik goed heb gehandeld. Tot slot weet ik nu duidelijker wanneer ik te doelgericht bezig ben. Dit is bij tijd en wijle frustrerend, omdat ik soms alleen maar bezig ben mijn ‘’lijstjes’’ af te werken. Door dicht bij mijn kernwaarden te blijven, zie ik de lijstjes meer als doel en niet als middel om enkel te genieten van het leven.
Riko
’Toen mijn relatie helaas te einde kwam, heb ik Erwin een bericht gestuurd of hij me kon helpen. Afgelopen jaren voelde ik dat er onderliggende problemen waren die ervoor zorgden dat ik niet alles uit mezelf en uit mijn relatie heb kunnen halen. Daar wilde ik nu verandering in aanbrengen. Tijdens de gesprekken met Erwin heb ik inzicht gekregen in mijn gedragspatronen en gedachten. Erwin stelde altijd de juiste vragen om tot de kern te komen. Daarnaast kreeg ik ook handige tips mee die ik zelf kon toepassen. Ik kan zeggen dat ik mezelf weer kan accepteren voor wie ik ben. De sessies met Erwin is het beste cadeau geweest dat ik mezelf de afgelopen jaren heb kunnen geven.’

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (graag kort aangeven wat jouw/ jullie vraag is).

Wil je liever telefonisch contact bel dan op werkdagen tussen 8.15 en 9.00 uur

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP