Klachten wegens een burn out in Amersfoort?

Heb jij het gevoel dat je tegen het randje aanzit en ervaar je daardoor allerlei klachten? Voel je je overspannen, vermoeid, energieloos en slaap je slecht? Mogelijk heb je een burn out, of ligt die op de loer. Indien je woonachtig bent in Amersfoort of omgeving kun je daarvoor bij mij, Erwin Smidt, in behandeling.

Zo ben ik ook als burn out coach actief voor mensen die uit steden komen als Houten, Soet, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum, of Nieuwegein. Ik ben als therapeut gevestigd in Amersfoort en biedt hulp en ondersteuning aan mensen die het gevoel hebben overspannen te zijn, of dat binnenkort te worden.

Anders dan andere therapeuten kies ik er in mijn benadering voor om niet om de zaken heen te draaien. Ik ben dan ook direct en persoonlijk. Klinkt dit als iets dat jij nodig hebt? Neem dan gelijk contact met mij op om de mogelijkheden voor therapie te bespreken.

Om verder te informeren of een afspraak te maken kun je gelijk telefonisch contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 5176 3867. Je kunt op maandagen, woensdagen en vrijdagen een afspraak met mij inplannen.

Wat zijn symptomen van een burn out?

Een burn out is een mentale aandoening die verschillende klachten met zich mee kan brengen. De klachten kunnen zowel van lichamelijke als psychische aard zijn. Ook je gedrag kan hierdoor beïnvloed worden. Herken jij jezelf in een of meerdere van de volgende symptomen? Mogelijk heb je dan een burn out. Als je in Amersfoort of omgeving woont kun je in dat geval direct contact opnemen met mij om jouw situatie te bespreken.

  • Weinig energie: mensen met een burn out zijn vaak vermoeid
  • Slapeloosheid: moeilijker in slaap komen of onrustig de nacht doorbrengen
  • Lichamelijke klachten, zoals rugklachten of nekpijn
  • Andere eetlust: een burn out kan de eetlust aantasten
  • Slechter immuunsysteem: word je sneller ziek?
  • Onrustigheid: vaker het gevoel hebben dat je gestresst bent
  • Slechte concentratie: je concentreren op werk of school is moeilijker
  • Geheugenproblemen: je vindt het moeilijker dingen te onthouden
  • Minder zelfvertrouwen: je zelfbeeld is aangetast
  • Depressie en angstigheid

Therapie ter behandeling van een burn out

Ik ben als therapeut van mening dat therapie boven alles een spiegel aan de persoon moet voorhouden. Dit verhoogt bewustzijn over je eigen gedrag en denkpatroon. Als burn out coach help ik je inzicht te krijgen in de gevolgen die jouw manier van doen en denken met zich meebrengen. Aan de hand van dit inzicht kunnen we vervolgens werken aan duurzame oplossingen.

Geen ‘quick fix’, maar een aanpak die ook op de lange termijn de vruchten afwerpt. Mijn behandelmethodes bestaan onder meer uit ACT, psychodrama, mindfulness en energetisch werk. Gemiddeld genomen zijn 5 tot 10 gesprekken voldoende.

Over mij

Ik ben Erwin Smidt en ik bied relatietherapie en therapie bij burn outs in Amersfoort en omgeving aan. Ik ben afgestudeerd als psycholoog en heb altijd al een interesse gehad in de ontwikkeling die mensen door hun leven heen meemaken. Inmiddels heb ik al veel ervaring in het behandelen van diverse problemen, waaronder relatieproblemen en burn outs.

In mijn benadering geef ik extra aandacht aan het onder ogen komen van zowel je goede als slechte kanten. Ik ben van mening dat heling pas echt aan de orde is als je beide kanten van jezelf kan accepteren.

Laat je burn out in Amersfoort behandelen

Wil jij meer weten wat ik als therapeut voor je burn out kan betekenen? Woon je in Amersfoort of omgeving? Ik bied je graag de ondersteuning die je nodig hebt.

Om verder te informeren of een afspraak met mij te maken kun je contact opnemen. Je kunt mij telefonisch bereiken via 06 5176 3867. Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.