Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken

Overspannen en therapie in Soest en omstreken

Wanneer je overspannen bent kan je wel wat hulp gebruiken. Hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken is dichtbij en kan jou verder helpen. Welke klachten heb je of welke symptomen en vooral natuurlijk wat kan je helpen om te herstellen. De regel is wel hoe langer je wacht hoe langer het duurt om te herstellen.

 

Ben ik Overspannen?

Wat zijn symptomen van overspannen zijn? Energiegebrek, slecht kunnen slapen, veel piekeren, een onrustig gevoel, slechte concentratie en lichamelijke (spannings) klachten zijn belangrijke signalen die kunnen duiden op overspannenheid.  Hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken kan met jou inzichtelijk maken waar deze klachten vandaan komen en wat er nodig is voor herstel.

Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken
Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken

Wat te doen bij overspannenheid

De moeilijkste stap bij veel mensen is toegeven dat ze te veel van zichzelf hebben gevraagd. Dat de energie eigenlijk op is en dat het belangrijk is om rust te nemen. Wanneer je die stap gezet hebt kan de stap naar herstel worden ingezet.

Mijn naam is Erwin Smidt en geef hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken. Ik doe dat door je zowel inzicht in jouw manier van denken te geven en je weer te laten luisteren naar je lichaam. Ik ben een ervaren psycholoog. In de behandeling maak ik gebruik van ACT (acceptance commitment therapy) waarmee ik me richt op een duurzame oplossing.

Tanja
Erwin heeft mij geholpen om beter om te gaan met mijn pieker- en controlegewoonten en de stress die daaruit voort kwam. De sessies volgden elkaar op een logische wijze op en daardoor merkte ik duidelijk progressie. Ook heb ik nu handvatten om zelf hier aan te blijven werken.
Tim
Ik heb mijzelf beter leren kennen tijdens de therapie. Waar mijn valkuilen liggen en ik ben aan de slag gegaan om mijn ingesleten te patronen aan te pakken en te veranderen. Mijn lichaam gaf al tijden signalen af dat ik mentaal niet lekker in mijn vel zat, Erwin heeft mij geleerd deze te herkennen en serieus te nemen.
Marc
Ik ben met een grote klap plots in een zware burn-out terecht gekomen. Kort na die klap maakte ik kennis met Erwin en ben ruim een jaar bij hem in behandeling geweest. Zijn vermogen om te verbinden, de rust te bewaren en mij inzicht in mijn eigen patronen te geven maakte dat ik me veilig voelde en gehoord. Daarna hebben we vele stappen doorlopen. Waar nodig was Erwin streng om patronen zichtbaar te maken en tijdens andere momenten liet hij weten dat ik minder streng voor mezelf moest zijn. Maar steeds met een behandelplan voor ogen. Dat gaf mij rust en vertrouwen. Ik ben Erwin dankbaar dat hij de gids was in de reis die ik afgelopen jaar heb gemaakt. Ik ben er veel beter uitgekomen dan ik 5 jaar voor mijn burn-out was.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Di, Do en Vr 9.00-18.00. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP