Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken

Overspannen en therapie in Soest en omstreken

Wanneer je overspannen bent kan je wel wat hulp gebruiken. Hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken is dichtbij en kan jou verder helpen. Welke klachten heb je of welke symptomen en vooral natuurlijk wat kan je helpen om te herstellen. De regel is wel hoe langer je wacht hoe langer het duurt om te herstellen.

 

Ben ik Overspannen?

Wat zijn symptomen van overspannen zijn? Energiegebrek, slecht kunnen slapen, veel piekeren, een onrustig gevoel, slechte concentratie en lichamelijke (spannings) klachten zijn belangrijke signalen die kunnen duiden op overspannenheid.  Hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken kan met jou inzichtelijk maken waar deze klachten vandaan komen en wat er nodig is voor herstel.

Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken
Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken

Wat te doen bij overspannenheid

De moeilijkste stap bij veel mensen is toegeven dat ze te veel van zichzelf hebben gevraagd. Dat de energie eigenlijk op is en dat het belangrijk is om rust te nemen. Wanneer je die stap gezet hebt kan de stap naar herstel worden ingezet.

Mijn naam is Erwin Smidt en geef hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken. Ik doe dat door je zowel inzicht in jouw manier van denken te geven en je weer te laten luisteren naar je lichaam. Ik ben een ervaren psycholoog. In de behandeling maak ik gebruik van ACT (acceptance commitment therapy) waarmee ik me richt op een duurzame oplossing.

Joanne
De gesprekken hebben me daardoor veel meer gebracht dan dat ik had durven hopen. Ik ontdekte wat ik voelde en hoe spannend dat was. Ik ontdekte wat ik niet mocht voelen, denken, geloven. Me te richten op wat er gebeurt in het hier-en-nu. Uit de grond van mijn hart: dankjewel
Bart
Op een, voor mij, zeer prettige manier heeft Erwin mij handvatten gegeven om om te gaan met stress die op werk veroorzaakt werd. Na elk gesprek liep ik weer weg met nieuwe inzichten en praktische tips hoe ik de stress kan voorkomen.
Zoë
Heel erg bedankt voor al je hulp, ik vond de sessies echt top! Mentaal gaat het erg goed, ik voel me weer gelukkig.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00 Met de avondklok kunnen afspraken tot 20.00 uur worden gemaakt. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

Aangesloten bij

    Neem contact op:

      Eenvoudige relatietips ontvangen? Meld je aan!

      Herstel het contact met je partner aan de hand van deze relatietips!