Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken

Overspannen en therapie in Soest en omstreken

Wanneer je overspannen bent kan je wel wat hulp gebruiken. Hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken is dichtbij en kan jou verder helpen. Welke klachten heb je of welke symptomen en vooral natuurlijk wat kan je helpen om te herstellen. De regel is wel hoe langer je wacht hoe langer het duurt om te herstellen.

 

Ben ik Overspannen?

Wat zijn symptomen van overspannen zijn? Energiegebrek, slecht kunnen slapen, veel piekeren, een onrustig gevoel, slechte concentratie en lichamelijke (spannings) klachten zijn belangrijke signalen die kunnen duiden op overspannenheid.  Hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken kan met jou inzichtelijk maken waar deze klachten vandaan komen en wat er nodig is voor herstel.

Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken
Hulp bij overspannenheid Soest en omstreken

Wat te doen bij overspannenheid

De moeilijkste stap bij veel mensen is toegeven dat ze te veel van zichzelf hebben gevraagd. Dat de energie eigenlijk op is en dat het belangrijk is om rust te nemen. Wanneer je die stap gezet hebt kan de stap naar herstel worden ingezet.

Mijn naam is Erwin Smidt en geef hulp bij overspannenheid in Soest en omstreken. Ik doe dat door je zowel inzicht in jouw manier van denken te geven en je weer te laten luisteren naar je lichaam. Ik ben een ervaren psycholoog. In de behandeling maak ik gebruik van ACT (acceptance commitment therapy) waarmee ik me richt op een duurzame oplossing.

Ruben
Tijdens mijn gesprekken met Erwin was ik op zoek naar hoe ik concreet anders om kon gaan met (onrealistische) behoeftes en verwachtingen van mijzelf en buitenaf. Wanneer je er midden in zit zie je het misschien niet direct, maar nu kan ik bevestigen dat er na deze sessies gaandeweg een luchtigheid in mijn denken is gekomen die zowel in werk als privé een stuk meer ontspanning geeft.
HansWouter
"De sessies bij Erwin hebben ervoor gezorgd dat ik weer geloof in mezelf en op pad durf te gaan. Zelfs als dat pad onduidelijk is. Ook ben ik mezelf weer serieus gaan nemen; misschien wel door af en toe niet zo serieus te doen"
Tanja
Erwin heeft mij geholpen om beter om te gaan met mijn pieker- en controlegewoonten en de stress die daaruit voort kwam. De sessies volgden elkaar op een logische wijze op en daardoor merkte ik duidelijk progressie. Ook heb ik nu handvatten om zelf hier aan te blijven werken.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op (graag kort aangeven wat jouw/ jullie vraag is). Op dit moment is de wachttijd ongeveer 7 weken.

Wil je liever telefonisch contact? Bel dan op werkdagen tussen 8.15 en 9.00 uur

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Bergstraat 31
3811 NG
Amersfoort

Werkdagen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Routebeschrijving

  • Je komt tot de kern van je vraagstuk
  • Ervaren psycholoog
  • Vergoeding voor individuele sessies
  • Goed bereikbaar
  • Aangesloten bij

Erwin Smidt, Psycholoog Amersfoort geregistreerd NVPA lidErwin Smidt, psycholoog Amersfoort, lid NIP