Overspannen en therapie in Amersfoort gezocht?

Is het jou op het moment allemaal een beetje te veel? Heb je daardoor psychische of lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid, slapeloosheid, depressie of onrust? Denk je overspannen te zijn of ligt die overspannenheid voor je gevoel op de loer? Indien je in Amersfoort of omgeving woont kun je mij, Erwin Smidt, inschakelen voor een behandeling van je klachten.

Ik ben als therapeut actief voor mensen uit de regio. Zo behandel ik ook regelmatig mensen uit steden zoals Houten, Soet, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum, of Nieuwegein. Vanuit mijn praktijk leer ik mensen een spiegel voor te houden en bied ik zo hulp en ondersteuning bij het overspannen zijn.

Ik stel me, anders dan andere therapeuten, erg direct en persoonlijk. Denk jij baat te hebben bij therapie omdat je overspannen bent? Ben je woonachtig in Amersfoort of omstreken? Bel mij dan gelijk en vraag naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of het maken van het afspraak kun je vrijblijvend contact opnemen. Ik ben telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 06 5176 3867. De afspraken kunnen op maandag, woensdag of vrijdag ingepland worden.

De symptomen van overspannen zijn

Overspannen zijn is een mentale aandoening die voor diverse klachten kan zorgen. Deze klachten uiten zich vaak zowel lichamelijk als psychisch. Ook wordt het gedrag van een persoon vaak door het overspannen zijn beïnvloed. Ervaar jij bepaalde klachten zoals opgesomd in het volgende lijstje? Dan zijn dit mogelijk tekenen dat je overspannen bent. Woon je in Amersfoort of omgeving? Neem dan gelijk contact met mij op om deze te laten behandelen en voorkom dat jouw situatie erger wordt.

  • Weinig energie: overspannen mensen hebben veel last van vermoeidheid
  • Slapeloosheid: ook wel insomnia genoemd, is een teken van overspannen zijn
  • Lichamelijke klachten, zoals rugklachten of nekpijn
  • Verminderde eetlust
  • Slechter immuunsysteem: je bent vatbaarder voor ziektes
  • Stress: je voelt je vaak onrustig
  • Slechte concentratie: je vindt het lastig om je te concentreren op werk of school
  • Geheugenproblemen: dingen onthouden is moeilijker dan voorheen
  • Aangetast zelfbeeld: je hebt minder zelfvertrouwen
  • Depressie en angstigheid

Behandeling bij overspannenheid

Uit mijn ervaring blijkt dat het bij therapie van overspannen mensen te Amersfoort belangrijk is om de persoon een spiegel voor te houden. Hierdoor krijgt de persoon meer bewustzijn over zijn doen en laten en manier van denken. Door jou hier meer inzicht in te geven ga je ook de gevolgen van jouw gedrag en denkpatroon begrijpen.

Met deze informatie kunnen we vervolgens samen werken aan een oplossing die op de lange termijn effectief is. Geen snelle behandeling van je klachten, maar therapie die zich op een duurzame oplossing richt dus. Ter behandeling van je klachten maak ik onder meer gebruik van ACT, psychodrama, mindfulness en energetisch werk. Over het algemeen zijn 5 tot 10 gesprekken voldoende.

Over mij

Mijn naam is Erwin Smidt en ik verzorg therapie in de omgeving voor mensen met relatieproblemen en personen die overspannen zijn. Ik ben gevestigd in Amersfoort en beschik over vele jaren ervaring. Vanuit mijn achtergrond als afgestudeerd psycholoog heb ik veel interesse in de ontwikkeling die mensen in hun leven doormaken.

Erg belangrijk daarbij is het accepteren van zowel je mindere als betere kanten. Ik denk dat je pas echt kunt gaan helen als jij deze stap kunt zetten en alle aspecten van jouw persoonlijkheid kunt gaan accepteren.

Ja, ik ben overspannen in Amersfoort

Ben jij geïnteresseerd in het laten behandelen van je klachten? Ben je overspannen en woonachtig in Amersfoort of omstreken? Ik help je graag met je klachten.

Neem voor meer informatie of het inplannen van een afspraak gerust contact met mij op. Je kunt mij bellen via 06 5176 3867. Indien je een afspraak wil inplannen is dat mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.