Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt

Wil jij jouw relatie redden en zoek je daarom een relatietherapeut die jou en je partner daarbij kan helpen? Ik ben Erwin Smidt, een in Amersfoort gevestigde psycholoog en relatietherapeut. Als jij je relatie wilt redden ben je bij mij aan het goede adres. Als relatiecoach ben ik zeer ervaren. Ik heb vele mensen mogen helpen met het redden van hun relatie.

De methodes die ik tijdens mijn sessies inzet zijn wat anders dan je misschien van een relatietherapeut zou verwachten. Zo ben ik erg direct en persoonlijk. Mijn benadering, samen met de oefeningen en methodes waar ik gebruik van maken, stellen mij in staat jouw relatie weer betekenis te geven. Waar veel relaties beginnen met een hoop vuurwerk, zakt de spanning en het gevoel doorgaans met de tijd wat weg. Ik weet hoe ik die vlam weer op kan laaien en kan zo jullie relatie redden.

Zijn jij en je partner op zoek naar een relatietherapeut en ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan eens contact op door mij te bellen op 06 51763867.

Sessies kun je bij mij inplannen op maandagen, woensdagen en vrijdagen. Dit kan als individu of als stelletje.

Hoe kan relatietherapie te Amersfoort jouw relatie helpen?

Veel relaties kun je in het begin vergelijken met een laaiende vlam. Zo voelt dat ten minste voor de twee personen die net met hun relatie zijn begonnen. Echter doet in veel gevallen de tijd dit vlammetje wat afzwakken. Zo verdwijnt de spanning en kunnen mensen zelfs de liefde voor lief gaan nemen.

Herkennen jij en je partner je in dergelijke relatieproblemen? Dan is het begrijpelijk als je naar hulp zoekt om jullie relatie te redden. Als relatietherapeut hou ik jullie een spiegel voor en zet ik verschillende technieken in (waaronder psychodrama, mindfulness en energetisch werk) om die vonk tussen jullie weer over te laten slaan.

Relatietherapie vangt altijd aan met een gesprek waarin we kennis met elkaar maken. Daarna gaan we door met de therapie. Uit ervaringen blijkt dat met 5 tot 10 sessies gemiddeld genomen een zinnig resultaat behaald kan worden.

Over Erwin Smidt

Mijn naam is Erwin Smidt en ik ben een psycholoog NIP en relatietherapeut. Vanuit mijn praktijk in Amersfoort help ik mensen met relatieproblemen. Door inzicht te verschaffen in elkaars mindere kanten kan gewerkt worden aan deze problemen. Zo heb ik vele relaties kunnen reden. Ik ben weliswaar gevestigd in Amersfoort, maar heb ook klanten uit de wijde omgeving.

Veel klanten komen uit steden als Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Meteen bellen om een afspraak te maken!

Meer weten over hoe ik jouw relatie kan redden? Bel me dan via 06 51763867, zodat ik je verder kan informeren. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen.

Afspraak maken Bel: 0651763867

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.