Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt in Amersfoort

Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt

Wil jij jouw relatie redden en zoek je daarom een relatietherapeut die jou en je partner daarbij kan helpen? Ik ben Erwin Smidt, een in Amersfoort gevestigde psycholoog en relatietherapeut. Als jij je relatie wilt redden ben je bij mij aan het goede adres. Als relatiecoach ben ik zeer ervaren. Ik heb vele mensen mogen helpen met het redden van hun relatie.

De methodes die ik tijdens mijn sessies inzet zijn wat anders dan je misschien van een relatietherapeut zou verwachten. Zo ben ik erg direct en persoonlijk. Mijn benadering, samen met de oefeningen en methodes waar ik gebruik van maken, stellen mij in staat jouw relatie weer betekenis te geven. Waar veel relaties beginnen met een hoop vuurwerk, zakt de spanning en het gevoel doorgaans met de tijd wat weg. Ik weet hoe ik die vlam weer op kan laaien en kan zo jullie relatie redden.

Zijn jij en je partner op zoek naar een relatietherapeut en ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan eens contact op door mij te bellen op 06 51763867.

Sessies kun je bij mij inplannen op maandagen, woensdagen en vrijdagen

Hoe kan relatietherapie te Amersfoort jouw relatie helpen?

Veel relaties kun je in het begin vergelijken met een laaiende vlam. Zo voelt dat ten minste voor de twee personen die net met hun relatie zijn begonnen. Echter doet in veel gevallen de tijd dit vlammetje wat afzwakken. Zo verdwijnt de spanning en kunnen mensen zelfs de liefde voor lief gaan nemen.

Herkennen jij en je partner je in dergelijke relatieproblemen? Dan is het begrijpelijk als je naar hulp zoekt om jullie relatie te redden. Als relatietherapeut hou ik jullie een spiegel voor en zet ik verschillende technieken in (waaronder psychodrama, mindfulness en energetisch werk) om die vonk tussen jullie weer over te laten slaan.

Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt in Amersfoort
Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt in Amersfoort

Over Erwin Smidt

Mijn naam is Erwin Smidt en ik ben een psycholoog NIP en relatietherapeut. Vanuit mijn praktijk in Amersfoort help ik mensen met relatieproblemen. Door inzicht te verschaffen in elkaars mindere kanten kan gewerkt worden aan deze problemen. Zo heb ik vele relaties kunnen reden. Ik ben weliswaar gevestigd in Amersfoort, maar heb ook klanten uit de wijde omgeving.

Veel klanten komen uit steden als Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Mark en Irene
Na bijna 7 jaar samen erkenden we dat we oude patronen uit het verleden vertoonden en zich dat uitte in (communicatie) patronen in onze relatie waar we beiden last van hadden. Hierop hebben we samen de keuze gemaakt om een afspraak bij Erwin te maken. Erwin is een zeer toegankelijk persoon die je op je gemak weet te stellen, goed luistert, je de ruimte geeft en je professioneel begeleid. Betrokken, met soms een vleugje humor, geeft hij je een veilig gevoel en helpt hij op een fijne wijze met bruikbare tips. Wij hebben na een aantal waardevolle sessies onze onderlinge communicatie sterk verbeterd en we voelen ons weer veel veiliger en gemakkelijk bij elkaar, ook als we het even niet eens zijn. Wij zijn Erwin erg dankbaar en raden hem dan ook zeker aan!
Sven en Charlotte
Als jong stel is de twijfel erg groot wanneer je overweegt een relatietherapeut in te schakelen, dat is toch pas nodig als je al 30 jaar getrouwd bent en de sleur er in komt? Toch de stap gezet en enorm blij dat we dit gedaan hebben. Inzicht gekregen in de (soms destructieve) patronen die we samen hebben opgebouwd, opnieuw geleerd met elkaar te communiceren en concrete handvatten gekregen om er voor te zorgen dat problemen of irritaties direct aangepakt worden. Kortom: beide weer heel veel zin om samen de toekomst tegemoet te gaan dankzij de hulp van Erwin!’
Wouter en Robert
Zoals gezegd heb ik de therapie als zeer fijn ervaren, en heb ook heel duidelijk het gevoel gehad dat je weet waar je mee bezig was, ik ervoer je als zeer professioneel. Maar ook betrokken. Ik denk dat je een goede mix hebt in je therapie tussen deze twee. Ik ben je zeer erkentelijk voor je hulp, want hier is toch wel een groot wonder gebeurd.

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00
Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

Aangesloten bij

    Maak een afspraak

      Eenvoudige relatietips ontvangen? Meld je aan!

      Herstel het contact met je partner aan de hand van deze relatietips!