Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt in Amersfoort

Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt

Wil jij jouw relatie redden en zoek je daarom een relatietherapeut die jou en je partner daarbij kan helpen? Ik ben Erwin Smidt, een in Amersfoort gevestigde psycholoog en relatietherapeut.

Je relatie kan door heel veel verschillende redenen onder druk zijn komen te staan: te weinig tijd voor elkaar door werk en of kinderen, emotionele gebeurtenissen in de naaste omgeving (ziekte, overlijden) of er kan een ander in het spel zijn om een paar belangrijke redenen te noemen (lees: wanneer de liefde minder wordt …., als je je hier verder in wil verdiepen). Wat je merkt is dat er minder gedeeld wordt veel (kleine) ergernissen ontstaan of juist regelrechte ruzie  Je wil wel verder maar je ziet even niet meer hoe dan.

Hoe kan relatietherapie te Amersfoort jouw relatie helpen?

Relatietherapie gaat in de kern over hoe je het contact weer kan herstellen. Hoe je je weer verbonden kan weten met de ander. In de loop van de tijd zijn er patronen in de relatie ontstaan die nu juist dit gevoel van verbondenheid ondermijnen. Deze patronen leren zien is een eerste stap. Vervolgens is het doorbreken van het patroon de uitdaging.  Je zit samen in die relatie, samen heb je de relatie gebracht waar die nu is. Het doorbreken van patronen en het onderzoeken van de eigen rol vraagt durf en mildheid. Daarin kan ik je helpen. Kan ik je helpen je weer te verbinden en de relatie te verdiepen.

 

Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt in Amersfoort
Relatie redden met relatietherapeut Erwin Smidt in Amersfoort

Hoe ziet relatietherapie er uit?

Je kan het contactformulier op deze pagina gebruiken om je voorkeuren aan te geven en dan bel ik je voor een afspraak, maar je mag ook direct bellen. De eerste afspraak gaan we al gelijk in op jullie relatievraag. Belangrijk is ook dat er een wederzijdse klik is. Pas als die er is plannen we verder en zal ik met jullie bespreken wat je concreet kan verwachten in de sessies.

Duurzaam resultaat vraagt tijd. Wanneer jullie bereid zijn jezelf daar voor in te zetten dan kan ik me volledig voor jullie inzetten. Samen naar een relatie met diepgang.

Job en Cora
De sessies bij Erwin hebben ervoor gezorgd dat we inzicht hebben gekregen in de patronen die wij hadden ontwikkeld binnen onze relatie. De afstand tussen ons werd daardoor steeds groter. Doordat Erwin precies de juiste vragen stelt en al snel het echte pijnpunt gevonden heeft, hadden wij aanknopingspunten om weer verder te bouwen aan onze relatie. Al na een aantal gesprekken merkten wij dat we weer dichter bij elkaar kwamen. Erwin is een vakkundige professional die tijdens het traject ruimte geeft voor humor, eerlijkheid en positiviteit waardoor we het traject inmiddels zeer tevreden hebben afgerond.
Mark en Irene
Na bijna 7 jaar samen erkenden we dat we oude patronen uit het verleden vertoonden en zich dat uitte in (communicatie) patronen in onze relatie waar we beiden last van hadden. Hierop hebben we samen de keuze gemaakt om een afspraak bij Erwin te maken. Erwin is een zeer toegankelijk persoon die je op je gemak weet te stellen, goed luistert, je de ruimte geeft en je professioneel begeleid. Betrokken, met soms een vleugje humor, geeft hij je een veilig gevoel en helpt hij op een fijne wijze met bruikbare tips. Wij hebben na een aantal waardevolle sessies onze onderlinge communicatie sterk verbeterd en we voelen ons weer veel veiliger en gemakkelijk bij elkaar, ook als we het even niet eens zijn. Wij zijn Erwin erg dankbaar en raden hem dan ook zeker aan!
Sven en Charlotte
Als jong stel is de twijfel erg groot wanneer je overweegt een relatietherapeut in te schakelen, dat is toch pas nodig als je al 30 jaar getrouwd bent en de sleur er in komt? Toch de stap gezet en enorm blij dat we dit gedaan hebben. Inzicht gekregen in de (soms destructieve) patronen die we samen hebben opgebouwd, opnieuw geleerd met elkaar te communiceren en concrete handvatten gekregen om er voor te zorgen dat problemen of irritaties direct aangepakt worden. Kortom: beide weer heel veel zin om samen de toekomst tegemoet te gaan dankzij de hulp van Erwin!’

Benieuwd naar wat ik voor je
kan betekenen?

Bel gerust of vul het contactformulier in.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

06 517 63 867
welkom@erwinsmidt.nl

Adresgegevens

Arnhemseweg 6
3817 CH
Amersfoort

Werkdagen Ma 9.00-21.00, Wo 9.00-21.00 en Vr 9.00-18.00 Met de avondklok kunnen afspraken tot 20.00 uur worden gemaakt. Online afspraken zijn ook mogelijk.

Wandelcoach afspraken zijn op di en do tussen 9.00 en 17.00

Routebeschrijving

Aangesloten bij

    Neem contact op:

      Eenvoudige relatietips ontvangen? Meld je aan!

      Herstel het contact met je partner aan de hand van deze relatietips!