Relatietherapie

Relatie therapie AmersfoortRelatie Therapie?

Je hebt het allebei druk. Misschien met de kinderen, je werk, je hobby’s en weinig tijd voor elkaar. Eerst gaat het nog wel, maar langzaam merk je dat de afstand groter is geworden. De liefde verwatert, verstopt onder de stroom van dagelijkse dingen. Willen jullie je liefde herontdekken? Weer aandacht voor elkaar hebben? Maar je weet niet precies hoe. Maak dan een afspraak waarmee ik je de gelegenheid geef jullie relatie op de rit zetten.

Relatieproblemen?

Een relatie verandert. Ook al doe je niets toch gebeurt het. Ergens kunnen we de neiging hebben om in onze relatie op de automatische piloot te varen. De zaken voor lief te nemen. De spanning verdwijnt, de liefde raakt op de achtergrond. We begrijpen elkaar niet altijd even goed meer en gaan soms liever onze eigen weg. Ik ga met jullie op zoek naar de vonk die er ooit was. Dat betekent dat je elkaar opnieuw leert kennen en bereid bent naar jezelf te kijken: wat is mijn rol in onze relatie? Samen met jullie help ik je liefde en aandacht weer centraal te laten staan.

We zien dezelfde dingen wel, maar ik heel traag en zij heel snel. Zij kijkt tegen de toekomst aan, ik zie wat is voorbijgegaan. (Willem Wilmink, ik heb de liefde lief)

Problemen in je relatie oplossen

Een afspraak is zo gemaakt per telefoon of via de site. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Klikt het? Zonder klik is er namelijk geen resultaat. In een relatietherapie gaat het over het herstellen van contact. Ik maak gebruik van EFT, systemisch- en energetisch werk. Maar bovenal ben ik er voor jullie. Samen met jullie kijk ik wat er nodig is, wat iedere partner afzonderlijk te leren heeft. Kaders van een (therapie) vorm kunnen dan helpen. Veel belangrijker is de afstemming en het contact op dat moment. Daar ligt mijn kracht en daar komen we elkaar tegen.Wil je dat aangaan? Investeren in elkaar en in jezelf. Ik investeer in jullie. Wil je de tijd er voor maken? Dan maak ik de tijd voor jullie en dan gaat het jullie heel veel brengen. Kosten: een gesprek van een uur is 95,00 euro (dit is inclusief de btw).

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren (Kahlil Gibran)

Maak een afspraak en krijg weer aandacht voor de liefde die jullie bij elkaar heeft gebracht.

relatie therapie Amersfoort

Interessante blogs over relaties

Voor wie verder wil lezen staan er hier links naar mooie, handige en praktische blogs over relaties:

Durf je kwetsbaar op te stellen

Gelukkig in je relatie?

Hoe blijf je elkaar vinden in je relatie?

Relatie APK voor jonge stellen

En nog meer mooie blogs kun je vinden op de blog pagina’s

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.