Ben je op zoek naar een relatiecoach in Amersfoort?

Loopt het niet zo lekker in je relatie en denken jij en/of je partner baat te hebben bij therapie van een relatiecoach in Amersfoort of omgeving? Maak dan kennis met Erwin Smidt! Als relatiecoach te Amersfoort help ik stellen weer op gang die relatieproblemen ervaren. Voor relatietherapie in Amersfoort ben je bij mij op de goede plek beland. Mijn benadering wijkt af van andere relatiecoaches. Zo ben ik direct en geef ik de voorkeur aan een persoonlijke benadering.

Tijdens de sessies wordt onder meer gefocust op zelfreflectie, waarvoor ik verschillende methodes inzet. Zo hoop ik jullie relatie weer meer betekenis te kunnen geven. Mensen die al voor langere tijd samen zijn kunnen soms het gevoel dat zij in het begin voor elkaar hadden wat verliezen. Ik probeer dit terug te brengen. Mijn sessies die ik als relatiecoach in Amersfoort aanbied worden op maandag, woensdag en vrijdag gehouden. Je kunt je zowel als individu of als koppel aanmelden. Ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel dan vandaag nog naar 06 51763867!

Een relatiecoach in Amersfoort helpt je met jouw relatie

Door de jaren heen veranderen er dingen in jullie relatie. Dat kan relatieproblemen met zich mee brengen. Partners gaan elkaar voor lief nemen, de spanning verdwijnt, jullie begrijpen elkaar verkeerd of wellicht groeien jullie wat uit elkaar. Als relatiecoach in Amersfoort houd ik jullie een spiegel voor. Door middel van verschillende technieken (zoals psychodrama/opstellingen, EFT emotional focused therapie en energetisch werk) probeer ik het onderling contact tussen jullie te herstellen. Mijn doel is die vonk, die er in het begin was, weer terug te brengen.

De relatietherapie in Soest begint met een kennismakingsgesprek. Daarop volgen de echte sessies. Vaak zijn zo’n 5 tot 10 gesprekken en sessies genoeg om een zinnig resultaat te behalen.

Over Erwin Smidt

Ik ben Erwin Smidt, een relatiecoach in Amersfoort. Vanuit mijn interesse voor de ontwikkeling van mensen ben ik psychologie gaan studeren. Die studie heb ik in de jaren 90 afgerond. Ik ben een NIP geregistreerde psycholoog die tevens sessies als relatiecoach te Amersfoort aanbiedt. Door een persoon inzicht te laten verkrijgen in zijn of haar slechte kanten kan verbetering (of acceptatie) bevorderd worden.

Dit komt relaties ten goede. Als relatiecoach in Amersfoort heb ik ook klanten uit de omgeving, zoals klanten uit Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Bel mij gelijk voor een afspraak!

Wil je graag een kennismakingsgesprek met mij als relatiecoach in Amersfoort inplannen? Of ben je benieuwd naar wat ik voor jou en je partner kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op! Je kunt mij het beste bereiken door te bellen naar 06 51763867. Graag help ik jullie verder met jullie relatie!

Afspraak maken Bel: 0651763867

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.