Hebben jij en je partner relatieproblemen in Amersfoort?

Ben jij op zoek naar een relatiecoach die jou en je partner kan helpen met jullie relatieproblemen in Amersfoort of omgeving? Maak dan kennis met Erwin Smidt. Ik ben een psycholoog te Amersfoort en help jullie graag verder met de problemen die jullie binnen de relatie ervaren. Een serieuze relatie waarbij jullie al lang samen zijn gaat niet altijd over rozen. Voor hulp bij jullie relatieproblemen in Amersfoort ben je bij mij aan het juiste adres. Als relatiecoach ben ik direct en persoonlijk. Dat kan confronterend zijn, maar daardoor onderscheid ik mij wel van andere relatiecoaches. De sessies richten zich onder andere op zelfreflectie, waarvoor diverse methodes worden ingezet. Zo hoop ik jullie relatieproblemen in Amersfoort op te kunnen lossen en de relatie weer betekenis te geven.

Als relatiecoach ben ik op maandag, woensdag en vrijdag werkzaam. Ik bied mijn therapie aan voor zowel individuen als koppels. Wil jij meer weten over wat ik voor jou en je partner kan betekenen, of een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 51763867!

Hoe kan ik je helpen met je relatieproblemen te Amersfoort?

Er kunnen allerlei oorzaken ten grondslag liggen aan jullie relatieproblemen in Amersfoort. Misschien hebben jullie samen kinderen en zorgen die, samen met jullie werk, voor een hectisch leven. Wellicht is er een andere reden dat jullie geen tijd voor elkaar hebben. Soms begrijp je elkaar gewoon verkeerd, en soms kan de spanning simpelweg wat zoek zijn.

Ik help jullie met jullie relatieproblemen in Amersfoort door jullie een spiegel voor te houden. Dit doe ik aan de hand van diverse technieken, zoals psychodrama / opstellingen, EFT emotional focused therapie en energetisch werk. Zo probeer ik onderling contact weer te herstellen tussen jullie. Na een kennismakingsgesprek zijn er doorgaans 5 tot 10 sessies benodigd om een mooi resultaat te kunnen behalen.

Over Erwin Smidt

Ik ben Erwin Smidt, een NIP geregistreerde psycholoog die mensen helpt met hun relatieproblemen in Amersfoort en de hele omgeving daarvan. Zo heb ik namelijk ook veel klanten uit steden in de buurt, zoals Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Ik heb een grote interesse in de ontwikkeling die mensen tijdens hun leven doormaken. Vanuit die interesse ben ik relatietherapie gaan aanbieden, om koppels die problemen ervaren te helpen zich verder te ontwikkelen.

Ja, ik wil hulp met mijn relatieproblemen in Amersfoort!

Kunnen jij en je partner wel wat hulp gebruiken bij jullie relatieproblemen in Amersfoort? Schakel dan Erwin Smidt in! Voor meer informatie over de therapie of het inplannen van een afspraak kun je mij bellen. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 51763867.

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.