Erwin Smidt: Relatietherapeut in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een goede relatietherapeut in Amersfoort of omstreken? Mijn naam is Erwin Smidt en ik ben als psycholoog en relatiecoach gevestigd in Amersfoort. Als jij jouw relatie wilt proberen te redden met hulp van een goede relatietherapeut ben je bij mij aan het juiste adres. Ik beschik namelijk over veel ervaring en heb door de jaren heen al veel mensen geholpen die relatieproblemen ervaren.

Mijn benadering tijdens de therapie is net even wat anders dan die van andere relatiecoaches. Ik ben namelijk erg direct en persoonlijk. Door een speciale methode in te zetten weet ik jouw relatie weer betekenis te geven. Die vonk, die nu misschien even zoek is, weet ik zo weer naar boven te halen. Zoek jij naar een goede relatietherapeut en wil je daarom een afspraak maken met mij voor een sessie?

Bel dan eens naar 06 51763867, graag vertel ik je meer over wat ik voor jou en je partner kan betekenen. Mijn sessies vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag.

Wat kan een goede relatietherapeut voor jouw relatie betekenen?

Met de tijd verandert een relatie. Soms brengt dat problemen met zich mee. Het kan zijn dat iemand de liefde voor lief gaat nemen. Misschien is de spanning gewoon verdwenen en is die vonk van het begin zoek. Wat ik als relatietherapeut doe is jullie een spiegel voorhouden.

Daarvoor maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals psychodrama, mindfulness en energetisch werk. Een goede relatietherapeut kan de vonk tussen twee mensen weer terugbrengen. Dat is precies wat ik tijdens mijn sessies doe. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Daarna volgt de therapie zelf.

Uit mijn ervaring blijkt dat 5 tot 10 sessies voldoende zijn om een resultaat te behalen voor de lange termijn.

Over Erwin Smidt

Als psycholoog NIP en goede relatietherapeut te Amersfoort heb ik altijd een interesse gehad in de persoonlijke ontwikkeling die mensen doormaken. Van die interesse heb ik mijn beroep kunnen maken, door mensen (zowel individuen als stelletjes) te helpen met hun relatieproblemen.

Ik ben werkzaam in de gehele omgeving van Amersfoort. Zo heb ik ook klanten uit Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Bel direct voor een afspraak!

Als jij je relatie wilt redden met hulp van een goede relatietherapeut te Amersfoort kun je contact met mij opnemen. Dat kan per telefoon door te bellen naar 06 51763867. Ik kan je dan meer vertellen over mijn sessies en wellicht kunnen we gelijk een afspraak inplannen. Ook online!

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.