Relatietherapie nabij Leusden van een ervaren psycholoog

Gaat jouw relatie niet zoals deze zou moeten gaan en ben je op zoek naar een manier op deze weer op de rit te krijgen? Kies dan voor relatietherapie nabij Leusden! Ik, Erwin Smidt, ben een ervaren relatiecoach die gevestigd is in Amersfoort. Als jij op zoek bent naar relatietherapie nabij Leusden ben je bij mij precies op het juiste adres. In mijn benadering stel ik mij direct op. Ook heb ik een persoonlijke behandeling hoog in het vaandel staan. Op die manier onderscheid ik mij van andere relatietherapeuten.

Tijdens de sessies, die onder meer zelfreflectie centraal hebben staan, wordt gebruik gemaakt van diverse technieken en methodes. Deze zijn gericht op het weer betekenis geven aan jullie relatie. In veel relaties zal het gevoel dat jullie voor elkaar hebben na verloop van tijd wat wegzakken. Relatietherapie nabij Leusden is er op uit om dat gevoel weer bij jullie terug te brengen.

Ik ben werkzaam op maandagen, woensdagen en vrijdagen en biedt relatietherapie nabij Leusden aan voor zowel stelletjes als individuen. Om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met mij te maken (of om verder te informeren) kun je mij bellen op 06 51763867!

Hoe werkt relatietherapie nabij Leusden?

Een relatie blijft niet altijd zoals deze in het begin was. Een hectisch leven, kinderen, werk en simpelweg tijdgebrek voor elkaar kunnen tot relatieproblemen zorgen. Ook kunnen jullie elkaar soms verkeerd begrijpen of voor lief gaan nemen. Misschien is de spanning wel gewoon weg. In dergelijke gevallen kan relatietherapie nabij Leusden uitkomst bieden.

Aan de hand van diverse methodes (zoals EFT emotional focused therapy, psychodrama / opstellingen en energetisch werk) wordt getracht het onderling contact te verbeteren en die vonk tussen jullie terug te brengen. We beginnen de relatietherapie nabij Leusden altijd met een gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Dat vormt de basis voor de vervolg sessies. Doorgaans zijn 5 tot 10 sessies genoeg om een resultaat te behalen waar jullie iets aan hebben.

Over Erwin Smidt

De relatietherapie nabij Leusden wordt verzorgd door Erwin Smidt, een psycholoog met een NIP registratie die gevestigd is in Amersfoort. De relatietherapie wordt aangeboden voor iedereen in de omgeving van Amersfoort. Zo heb ik ook klanten uit omringende steden, zoals Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Naast relatietherapie heb ik ook veel van mijn cliënten geholpen die overspannen waren en die dicht tegen een burn-out aan zaten.

Een afspraak maken voor relatietherapie nabij Leusden?

Ben jij geïnteresseerd in relatietherapie nabij Leusden van Erwin Smidt? Wil je een afspraak maken of eerst even wat meer weten? Neem dan direct contact op! Dat kan door te bellen naar 06 51763867. Graag vertel ik je meer over wat ik voor jou en je partner kan betekenen.

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.