Relatietherapie in Soest of omstreken gezocht?

Ervaren jij en je partner relatieproblemen en zijn jullie op zoek naar een oplossing? Dan kan relatietherapie in Soest of de omgeving daarvan wellicht uitkomst bieden. Als psycholoog te Soest kan ik, Erwin Smidt, jullie verder helpen. Voor relatietherapie in Soest ben je bij mij dus aan het juiste adres beland. Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn directheid en mijn persoonlijke benadering. Daarin onderscheid ik mij van andere relatietherapeuten.

Voor de relatietherapie in Amersfoort of Soest zet ik diverse methodes in, waarmee jullie relatie weer meer betekenis krijgt. Als jullie al langer bij elkaar zijn bestaat de kans dat het gevoel voor elkaar soms wat wegzakt. Wat ik doe is proberen die vonk die er in het begin was weer terug te laten komen. Ik bied sessies aan op maandag, woensdag en vrijdag, welke geschikt zijn voor zowel stellen als individuen.

Wil je op een van deze dagen een afspraak inplannen voor de relatietherapie te Soest? Neem dan gelijk contact op door te bellen naar 06 51763867!

Wat kan relatietherapie in Soest voor jou betekenen?

Met de tijd verandert er het een en ander in een relatie. Dat kan tot relatieproblemen leiden. Wellicht nemen jullie elkaar na verloop van tijd voor lief, misschien is de spanning verdwenen, of zijn jullie die vonk die jullie in het begin hadden kwijt. Wat ik doe tijdens de relatietherapie in Soest is jullie een spiegel voorhouden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse methodes, met onder meer psychodrama / opstellingen, EFT emotional focused therapy en energetisch werk.

Wat ik uiteindelijk probeer te bereiken is het herstellen van het onderling contact. Relatietherapie in Soest begint met een gesprek waarin we elkaar leren kennen. Daarna volgt de therapie zelf, met de oefeningen. Gemiddeld genomen kan er met 5 tot 10 sessies een duurzaam resultaat behaald worden.

Over Erwin Smidt

Mijn naam is Erwin Smidt, een psycholoog te Soest met een NIP registratie. Ik ben tevens actief als relatietherapeut. In de jaren 90 heb ik mijn studie psychologie afgerond. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling die mensen doormaken en van die interesse heb ik mijn werk kunnen maken. Door middel van relatietherapie in Soest help ik jou en je partner graag verder met jullie relatie. Hoe doe ik dat? Onder andere door jullie helpen met het verkrijgen van inzicht in jullie mindere kanten. Daar kunnen jullie vervolgens aan gaan werken, door deze te verbeteren of van elkaar te accepteren.

Hoewel ik in Amersfoort gevestigd ben ik heb ik ook klanten uit steden als Houten, Soest, Nijkerk, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum en Nieuwegein.

Ja, ik ben geïnteresseerd in relatietherapie te Soest!

Denk je dat jij en je partner baat hebben bij relatietherapie in Soest of omgeving? Dan kun je direct een afspraak met mij inplannen! Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 51763867 en vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen. Graag zou ik je helpen om jullie weer in contact te laten komen met zowel jullie zelf als elkaar.

Eenvoudige tips om je relatie te verbeteren

Concrete tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Een betere relatie begint nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.